Aparthotel Dunas Suites & Villa Resort

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Dunas Suites & Villa Resort

8,3

Aparthotel Dunas Suites en Villa Resort is omringd door de mooie natuur van Gran Canaria; het complex ligt bij het beschermde nationale park Palmeral. Ook de mooie duinen van Maspalomas zijn in de omgeving te vinden. Het complex heeft een rustige sfeer waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Aparthotel Dunas Suites & Villa Resort is erg groot en heeft meerdere zwembaden. Het complex is opgedeeld in verschillende laagbouw appartementen en villa's verspreid over de gehele tuin. De suites waar je in verblijft zijn ruim, waardoor dit complex uitermate geschikt is voor families met kinderen. Er wordt ook voldoende aandacht besteed aan het animatieprogramma voor zowel de kinderen als de ouderen.

Lees verder

  • Geschikt voor eenoudergezinnen
  • Nabij beschermd natuurpark
  • Kindvriendelijk
  • Rustige omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,3

Klantwaardering

gebaseerd op 20 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

C.J. Boom - 21 maart 2018
"Erg vriendelijk personeel die alles er voor hebben om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Mooie omgeving en bezienswaardigheden. Door het park heen verschillende zwembaden waardoor het niet in 1 bad druk is. Soms in de avond en nachturen rumoerig en lawaaierig."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
25%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
37,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
12,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
12,5%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
12,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=156864


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)