Aparthotel Suite Hotel Castillo de Elba

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Suite Hotel Castillo de Elba

Suite Hotel Castillo de Elba ligt in Fuerteventura aan de rand van de stad Caleta de Fuste. Het strand en het centrum zijn op circa 1500 meter gelegen. Met de bushalte op 200 meter van het hotel kunt u gemakkelijk naar het strand, om heerlijk te genieten onder de Spaanse zon. Heeft u zin in een lekker drankje? Dan is het centrum Caleta de Fuste vlakbij en kiest u uit één van de leuke terrasjes. Niet alleen is er in de omgeving veel te doen, maar ook het hotel biedt u vele mogelijkheden. Het hotel beschikt over een prachtig sportcentrum, waar u diverse sporten kunt uitoefenen.  Na het sporten komt u helemaal tot rust bij het zwembad of maakt u gebruik van de sauna. Suite Hotel Castillo de Elba is van alle gemakken voorzien en geschikt voor een leuke vakantie!

Lees verder

  • Rustige ligging
  • Nette, ruime appartementen
  • Jacuzzi
  • Sportfaciliteiten

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 0 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Op dit moment zijn er geen berichten over deze accommodatie.

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
25%
Stel ouder dan 30 jaar
57,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
7,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,1%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
3,6%
/spanje/fuerteventura/caleta_de_fuste/aparthotel_suite_hotel_castillo_de_elba_.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=90579


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)