Aparthotel San Eloy - inclusief autohuur

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel San Eloy - inclusief autohuur

Het levendige San Eloy ligt op een rustige lokatie buiten het centrum van Tossa de Mar. Als je aankomt, dan valt meteen het bijzondere gebouw op: San Eloy bevindt zich in een kasteel!

De kamers en appartementen van Aparthotel San Eloy zijn netjes ingericht en kijken uit op het mooi aangelegde terrein waar de faciliteiten liggen. Er is een zwembad waar verschillende waterspellen georganiseerd worden en een zwembad waar je lekker rustig een duik kunt nemen. Voor kinderen is er een kinderbadje, een speeltuintje en wordt er van alles georganiseerd. Zij hoeven zich in dit vakantieparadijs geen moment te vervelen. ’s Avonds gaat het feest gewoon door: kinderen kunnen dansen tijdens de minidisco en daarna is er een leuke show. Wil je graag naar het strand of het centrum van Tossa de Mar: de minibus van San Eloy brengt je er naartoe.

Lees verder

  • Levendig aparthotel
  • Veel faciliteiten
  • Buiten het centrum
  • Shuttle naar strand en centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 September 2017
"Wat een vreselijke vakantie was dit. Dronken Engelse hebben onze hele vakantie verpest. Wat een asociale lui. Hele nachten vechtpartijen meegemaakt. Bewaking deed hier niets aan. Personeel was ook zeer ongemotiveerd. Kon geeneens een woordje vanaf. Eten was wel super goed en werd goed aangevuld. Alleen moet je niet naar de Engelse om je heen kijken tijdens het eten. We keken uit op de was karren en de vuilnis de hele dag vanaf ons terrasje. Het animatie team was zeer aanwezig. Wat een herrie. Sl..."Lees verder

Lees alle ervaringen

/spanje/costa_brava/tossa_de_mar/aparthotel_san_eloy-inclusief_autohuur.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6143858


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)