Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Mercury - all inclusive

6,4

Hotel Mercury is een eenvoudig hotel op ongeveer 150 meter van het strand van Santa Susanna en circa 800 meter van het centrum. Als je hier 's morgens opstaat hoef je dus niet ver te lopen, voordat je met je voeten in het heerlijke zeewater staat. Daarnaast maken de vele (sportieve) faciliteiten, een miniclub en een actief animatieteam dit een perfect hotel voor het hele gezin.

De kamers zijn zien er netjes uit en vanaf het balkon heb je uitzicht over zee, het zwembad of de omgeving. Een dagje bijkleuren kan aan de rand van het zwembad. Ben je juist wat sportiever ingesteld? Dan biedt de fitnessruimte uitkomst. Uiteraard kun je ook de omgeving ontdekken, want Santa Susanna barst van de gezelligheid gedurende de zomermaanden.

Lees verder

  • Centraal gelegen
  • Ideaal voor gezinnen

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,4

Klantwaardering

gebaseerd op 55 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

26 August 2017
"Andere 4 sterren hotels aan de boulevard zijn van hogere kwaliteit. Het all inclusive aanbod is zeer beperkt. Daar staat tegenover dat de snacks persoonlijk voor je worden bereidt, dus geen gegraai uit grote bakken. Ook de drankjes worden in grote herbruikbare plastic bekers geschonken, dus geen afval en goed voor het milieu. Water wordt in flesjes uitgedeeld dus makkelijk mee te nemen.Voor de kinderen een leuke miniclub en s`avonds minidisco. Het verdere entertainment is niet uitbundig, maar de..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,2%
Stel t/m 30 jaar
31,9%
Stel ouder dan 30 jaar
17,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
24%
Groepen vrienden
2,5%
Overige groepen
11,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=168726


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)