Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Alhambra

7,1

Hotel Alhambra is te vinden aan de gezellige boulevard van Santa Susanna. Je zit midden in het centrum en ook nog eens zo op het strand. Kinderen worden vermaakt door het animatieteam, terwijl je zelf heerlijk kunt neerstrijken aan het zwembad. 's Avonds keer je terug in je comfortabel ingerichte hotelkamer. Dit is het echte vakantiegevoel!

Lees verder

  • Aan de boulevard
  • Onlangs gerenoveerd
  • Dicht bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,1

Klantwaardering

gebaseerd op 12 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

9 June 2018
"Prijs/kwaliteit was voor ons wel prima, kamers en hotel waren schoon, doucheruimte wel erg klein,maar gelukkig geen douchegordijn. Elke avond is er muziek tot 24:00u.maar het geluid staat echt veel te hard en is ver te horen en mede daardoor is 1 week voor ons meer dan genoeg geweest,en hotel is erg groot en daardoor erg veel drukte tijdens t eten wat ons begon te irriteren, maar dat is waarschijnlijk ons eigen probleem, bedden niet super!ligging is prima ,Kortom echt niet slecht maar 1 week ec..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5,8%
Stel t/m 30 jaar
26,8%
Stel ouder dan 30 jaar
22,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
18,8%
Groepen vrienden
5,1%
Overige groepen
11,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=103401


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)