Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Thalassa

8,3

Thalassa ligt aan het prachtige, langgerekte strand, vlak bij de wandelboulevard van Santa Susanna en heeft nette appartementen. Beneden in de hal van Thalassa vind je een gezellige patio met een supermarktje en een leuk restaurantje.

Appartementen Thalassa ligt direct naast Tahiti Playa en omdat Thalassa en Tahiti Playa samenwerken, mag je gebruik maken van de faciliteiten van dit hotel. Hier vind je een prachtig zwemparadijs voor een verfrissende duik, waar ook kinderen zich goed kunnen vermaken. Zowel overdag als 's avonds wordt er van alles georganiseerd door het animatieteam. Het maakt niet uit hoe oud je bent, er is voor iedereen iets leuks te doen.

Lees verder

  • Nette appartementen
  • Gezellige patio met leuk restaurantje
  • Gebruik maken van faciliteiten Hotel Tahiti Playa
  • Direct aan het mooie strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,3

Klantwaardering

gebaseerd op 96 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

18 October 2016
"prima appartement faciliteiten qua handdoelen prima ook toiletpapier wat toch handig is ze hebben ook een zakje met afwasmiddel doekje en sponsje wat attent is. Wel zou ik een vuilniszak meenemen voor in de afvalbak dat is el zo handig. Het is wel gehorig zeker als er live muziek is en je vroeg op moet ivm vertrektijden. Het geluid van de livenuziek van de overkant blijft hangen ivm de bouw van de appartementen. Maar al met al heel goed appartement qua ligging en prijs"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,1%
Stel t/m 30 jaar
16,3%
Stel ouder dan 30 jaar
28,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
15,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
19,7%
Groepen vrienden
5,7%
Overige groepen
14,7%
/spanje/costa_brava/santa_susanna/appartementen_thalassa.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37870


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)