Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Volga

8,4

Het moderne en mooie Hotel Volga ligt vlak bij het strand: je hoeft maar een klein stukje te lopen en je bent er al. Op het strand zit de Beach Club van Hotel Volga en hier kun je heerlijk genieten van een verfrissend drankje tijdens een fijne, zonnige stranddag. Wil je graag winkelen of ben je op zoek naar een leuk restaurantje? Naar de winkelstraat en gezellige restaurantjes is het maar een klein stukje wandelen.

Hotel Volga heeft een zwembad met een terras waar je lekker kunt relaxen. De kamers zijn netjes ingericht en een deel kijkt uit op zee. Op elke verdieping in het hotel hangt een prachtige foto en in sommige kamers komt deze afbeelding weer terug. In het restaurant staat elke dag een smakelijk buffet voor je klaar en elke avond wordt gezorgd voor een leuke show in de mooie bar van het hotel.

Lees verder

  • Beachbar
  • Centrale ligging
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,4

Klantwaardering

gebaseerd op 20 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Marion - 6 augustus 2017
"Goed hotel, fijne ligging.Kamer is zeer schoon en netjes.Eten is erg goed. Genoeg variatie.Zwembad klein maar strand is vlakbij.Hotel wordt vooral bezocht door Russische gasten."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1,3%
Stel t/m 30 jaar
31,6%
Stel ouder dan 30 jaar
47,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,8%
Groepen vrienden
2,6%
Overige groepen
3,9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=163715


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)