Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Oasis Park

7,3

Oasis Park is een mooi all inclusive hotel en biedt veel faciliteiten waaronder een miniclub voor de kinderen en iedere avond een animatieteam dat er alles aan doet om u te vermaken. Daarnaast beschikt het ook over een zwembad met kinderbad en een speeltuin. Niet gek dat Hotel Oasis Park erg geliefd is bij families! De kamers zien er netjes en verzorgd uit en zijn voorzien van de nodige comfort. 's Avonds kunt u heerlijk wandelen door de gezellige straatjes van Calella en een drankje drinken in één van de vele bars.

Lees verder

  • Vele faciliteiten
  • Ideaal familiehotel
  • Dagelijks animatieprogramma

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,3

Klantwaardering

gebaseerd op 15 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Gerard Bakker Alkmaar - 16 september 2017
"Heerlijke week vakantie gehad. Barpersoneel en restaurantpersoneel mag wel wat vriendelijker maar verder helemaal top. Jammer dat soms het eten niet echt warm meer was als je bij de tafel terug kwam maar smaak en bereiding is verder prima. Kamers werden elke dag opgeruimd en verschoond en schoonmaaksters waren zeer vriendelijk.Elke avond animatie en was super."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,9%
Stel t/m 30 jaar
28,2%
Stel ouder dan 30 jaar
19,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
21,3%
Groepen vrienden
5,8%
Overige groepen
11,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38058


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)