Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Mar Blau

8,1

Hotel Mar Blau ligt op een klein stukje wandelen van het prachtige strand van Calella, niet ver van diverse winkels en leuke restaurants. Het mooie hotel heeft verschillende faciliteiten voor jong en oud.

Heerlijk van de zon genieten kan op het terras met ligbedden en als je het iets te warm hebt gekregen neem je lekker een verfrissende duik in het zwembad. Voor kleine vakantiegangers is er een kinderbadje, waar zij in het water kunnen spetteren, en een leuk speeltuintje met een glijbaan. Ook worden er in het hoogseizoen verschillende activiteiten voor hen georganiseerd bij de mini-club.

Ben je graag sportief tijdens de vakantie, werk dan een uurtje aan je spieren in de fitnessruimte. Daarna kom je helemaal tot rust in de sauna of jacuzzi. Dan heb je weer genoeg energie om mee te doen met één van de sportieve spellen die het animatieteam organiseert. ’s Avonds, na het diner, wordt er ook nog gezorgd voor live muziek of een mooie flamencoshow.

Lees verder

  • Speeltuin & kinderbadje
  • Animatie
  • Sauna & jacuzzi
  • Fitness

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,1

Klantwaardering

gebaseerd op 64 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

17 September 2017
"de bedden waren heel hard en het is behoorlijk gehorig zowel van geluid buiten als binnen"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
3,8%
Stel t/m 30 jaar
31,6%
Stel ouder dan 30 jaar
28%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
13,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13,4%
Groepen vrienden
2,5%
Overige groepen
6,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39990


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)