Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Boix Mar

7,2

Hotel Boix Mar bevindt zich in toeristische centrum van Blanes, maar is gelegen in een rustig gedeelte van de stad. Je zal je tijdens het verblijf niet vervelen, want zowel in het hotel als in de directe omgeving is voldoende te beleven. Sportliefhebbers kunnen hier ook terecht, zo is er bij het hotel een tennisbaan waar je tegen betaling een balletje kunt slaan. Daarnaast is er op het strand ook de mogelijkheid om diverse watersporten te beoefenen. Uitrusten op het zonneterras, aan het zwembad of op de ruime kamer kan natuurlijk ook. In Hotel Boix Mar ga je een heerlijke vakantie tegemoet.

Lees verder

  • Twee zwembaden
  • In het centrum
  • Nabij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,2

Klantwaardering

gebaseerd op 16 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 August 2017
"Hotelkamers zijn oud, klein en gehorig. We hadden 2 kamers naast elkaar op de 2de verdieping met een klein balkon, op het balkon konden we net met z`n viertjes zitten. Dochter met vriend had een nog kleinere kamer met een kleine badkamer, was geen ruimte om kleren neer te leggen. Ligging is goed, paar meter van het strand, Supermarkt om de hoek. Straat is niet zo rustig als gezegd wordt. Elke dag bed opmaken en schone handdoeken, schoonmaken doen ze bijna niet. Tv in lobby staat altijd aan maar ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
13,2%
Stel t/m 30 jaar
33,5%
Stel ouder dan 30 jaar
24,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
15,2%
Groepen vrienden
5,1%
Overige groepen
5,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37873


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)