Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. La Masia

7,8

La Masia ligt midden in het toeristische centrum van Blanes op de gelijknamige camping. Op slechts een klein stukje wandelen vind je het mooie kiezelstrand. Je kunt hier genieten van de gezelligheid van een camping en toch comfortabel verblijven in een appartement.

Voor een frisse duik zijn er zijn twee grote zwembaden en lekker genieten van het zonnetje kan op het terras met ligstoelen. Ben je liever wat sportiever bezig, dan hoef je je geen moment te vervelen want er zijn genoeg sportmogelijkheden: van tafeltennis en voetbal tot fitness en aquarobics. Voor kinderen is het hier een feestje! Er zijn twee aparte kinderbadjes en er is een fantastische, kleurrijke waterspeeltuin, waar zij lekker kunnen spelen.

De appartementen bevinden zich in twee verschillende gebouwen. De 3-kamerappartementen en 2-kamerappartementen type A bevinden zich in het hoofdgebouw. De 2-kamerappartementen type B bevinden zich in het bijgebouw. Bij een verblijf van 1 mei t/m 13 juni en van 1 september t/m 30 september krijg je 1x gratis toegang per persoon per verblijf tot de mooie spa van de camping, waar je heerlijk kunt ontspannen in de sauna en jacuzzi of een duik kunt nemen in het binnenzwembad.

Lees verder

  • In juli/augustus erg populair bij jongeren
  • Twee zwembaden
  • Veel sportmogelijkheden
  • Mooie spa
  • Waterspeeltuin en speeltuin

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,8

Klantwaardering

gebaseerd op 38 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

9 September 2017
"Basic appartement, maar alles war er moet zijn is er. Groot balkon, verzorgde camping."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,8%
Stel t/m 30 jaar
20,1%
Stel ouder dan 30 jaar
29,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
15,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
15,1%
Groepen vrienden
6%
Overige groepen
13,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37902


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)