Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Europa

7,2

Appartementen Europa is al jaren populair bij het Nederlandse publiek. Het ligt midden in het levendige, toeristische centrum van Blanes. Het prachtige kiezelstrand is vlakbij; je hoeft alleen maar de straat uit te lopen en je bent er al. Het oorspronkelijke centrum van Blanes bereik je na een korte wandeling over de gezellige boulevard.

De eenvoudige appartementen van Europa zijn netjes ingericht en verdeeld over drie gebouwen. Voor een frisse duik is er een groot zwembad en heerlijk relaxen in het Spaanse zonnetje kan hier goed op het ruime terras met ligbedden. Voor de allerkleinsten is er een klein kinderbadje waar zij lekker met water kunnen spelen. De kleurrijke poolbar zorgt voor verkoelende drankjes en op het terras van het restaurant kun je genieten van smakelijke snacks.

Lees verder

  • Zeer centraal gelegen
  • Groot zwembad
  • Populair onder jongeren

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,2

Klantwaardering

gebaseerd op 21 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 August 2017
"Ik heb gelogeerd in een appartement op de begane grond dichtbij het zwembad wat praktisch is als je er met kinderen logeert. De slaapbanken in de woonkamer waren niet echt comfortabel, maar voor de rest was het wel oké. Mijn tienerzoon miste wel WI-Fi in het appartement. Er was wel WI-Fi (internet) bij de bar, maar die was vaak wel erg traag. Het is wel een geslaagde vakantie geweest.P.s. De koelkast mag wel vervangen worden. De deur kregen we alleen (goed) dicht als we iets erachter zetten."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
6,2%
Stel t/m 30 jaar
11,5%
Stel ouder dan 30 jaar
17,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
7,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
28,1%
Groepen vrienden
8,3%
Overige groepen
20,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=823876


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)