Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Helios

8,3

Hotel Helios ligt in hartje Benidorm, op slechts een klein stukje wandelen van het schitterende Levante strand. Blijf je liever bij het hotel? Neem dan een frisse duik in het zwembad of bestel een fruitige cocktail bij de bar. Houd je van wat sport en spel: zowel voor volwassen als kinderen wordt er van alles georganiseerd. Hierdoor is het in en om het zwembad in het hoogseizoen gezellig druk. ’s Avonds staat er een smakelijk buffet voor je klaar en daarna wordt er nog gezorgd voor een show of live muziek.

Lees verder

  • Levendige sfeer
  • Modern ingericht
  • Animatie voor jong en oud
  • In het centrum
  • Dicht bij Levante strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,3

Klantwaardering

gebaseerd op 26 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

22 October 2016
"2 zaken die naar onze mening veel beter geregeld moeten worden. 1. Iedere dag proberen dezelfde mensen direct om 9 uur als de deur open gaat naar het zwembad de mooiste plek te bemachtigen door er alvast ligstoelen neer te zetten en hun handdoeken daar op te leggen. Vervolgens gaat ze dan nog een keer naar het ontbijt. Gevolg dat de ander gasten die eerst ontbijten geen plek in de zon kunnen vinden langs het zwembad en dus richting strand gaan om daar evt. plek te vinden, maar dan ben je wel € ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5,2%
Stel t/m 30 jaar
4,3%
Stel ouder dan 30 jaar
69%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,6%
Groepen vrienden
4,8%
Overige groepen
7,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=85804


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)