Hotel MC Boutique San Jose - inclusief huurauto

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel MC Boutique San Jose - inclusief huurauto

Hotel MC Boutique San Jose is een fijn secrets adresje aan de Costa de Almería. Het ligt aan de rand van het centrum van San José. Op een klein stukje wandelen kom je aan bij het kleine centrum, waar je een aantal restaurantjes en winkeltjes vindt. Ook het strand ligt op loopafstand, heerlijk voor een paar uurtjes in het zonnetje.

Dit hotel is perfect voor als je wat van de omgeving wil zien. Het ligt vlak bij het national park Cabo de Gata. Ideaal dus voor natuurliefhebbers! Maar ook als je graag wat meer ziet dan alleen natuur zit je hier goed. Met de auto kun je naar Almería, de provinciehoofdstad van Costa de Almería of naar de prachtige stad Granada en het indrukwekkende Alhambra.

Lees verder

  • Inclusief huurauto
  • Naast national park
  • Strand en centrum op loopafstand

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6136399


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)