Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Diverhotel Roquetas

Diverhotel Roquetas zal iedereen een onvergetelijke vakantie bezorgen. Dit echte familiehotel met vermaak voor iedereen, bevindt zich op slechts 250 meter van het strand en is gelegen in het toeristische centrum van Roquetes de Mar.

Omringd door groen, ademt alles een vakantiegevoel rondom het charismatische hotel. Bij het zwembad of in de jacuzzi kun je heerlijk ontspannen, maar de spanning kan ook opgezocht worden als je voor een van de glijbanen kiest. Wie het liever in de actieve hoek zoekt, kan een potje golfen of tafeltennissen. Ben je op zoek naar wat schaduw? De wuivende palmbomen rond het zwembad zorgen hiervoor.

Waterplezier voert de boventoon en dat is zelfs terug te zien in de familiekamers. Het thema Ocean is hier goed in doorgevoerd, zo bevaar je 's nachts de zee in je eigen bed in de vorm van een schip. Onthoud je avonturen goed, want deze kun je misschien weer gebruiken wanneer je een rol in de musical vertolkt van de kids club.

Lees verder

  • Geschikt voor eenoudergezinnen
  • Uitgebreide animatie voor het hele gezin
  • Echt familiehotel
  • Thema kamers
  • In het toeristische centrum van Roquetas
  • Vlak bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

25 July 2013
"Goed hotel, met mooi zwembad en jaccuzi! Alleen jammer dat de animatie alleen in het Spaans was en dat er op het strand geen zandstrand was zoals vermeld maar een grindstrand."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
13%
Stel ouder dan 30 jaar
4,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
30,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
39,1%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
13%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=107348


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)