Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Moguima

Een zwemparadijs omringd door een groene oase vind je bij Appartementen Moguima in Roquetes de Mar. Perfect voor een welverdiende vakantie met het hele gezin. 

De vrij basic appartementen hebben een authentieke Spaanse inrichting. Voor wie nog meer wil genieten van de Spaanse sfeer loopt vanuit het appartement zo naar het centrum van Roquetes de Mar, waar meer dan genoeg gezellige restaurantjes te vinden zijn.

Roquetes de Mar is zeer geliefd bij Spanjaarden. Dit is niet zonder reden, op het prachtige, uitgestrekte zandstrand kun je iedere zonnestraal meepikken. Gelukkig is het strand ook vlak bij het complex. Fijne vakantie!

Lees verder

  • Authentieke Spaanse inrichting
  • Ideaal voor families
  • Dicht bij het strand en centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Lisette - 14 augustus 2016
"Appartement prima, zwembad heerlijk. Tapa's bij het zwembadterras zijn lekker. Mensen zijn vriendelijk. Taal is wat moeizaam, ze begrijpen geen Engels. Eten in de plaats zelf viel erg tegen en is vrij prijzig. Vlees is vrijwel in elk restaurant taai en aangebrand. Verder heerlijk genoten van het mooie weer met 's avonds een verkoelend windje."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
9,8%
Stel ouder dan 30 jaar
11%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
17,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
29,3%
Groepen vrienden
4,9%
Overige groepen
28%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=161809


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)