Fly & Drive Lissabon 10 dagen - inclusief huurauto

terug
maandag 10 december, 10 dagen, 3 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Fly & Drive Lissabon 10 dagen - inclusief huurauto

Met de Fly-drive Lissabon ontdek je in de hoogtepunten van het De Portugese hoofdstad Lissabon en omgeving. Je bezoekt het Venetië van Portugal, de stranden van Estoril en diverse cultuurschatten. Laat je tijdens deze reis ook verrassen door de fantastische Portugese keuken en proef de cultuur.Dag 1: van de luchthaven naar hotel in Lissabon Aankomst op de luchthaven. Hier haal je de auto op en rijd je naar het eerste hotel van deze reis.Dag 2: van Lissabon naar Évora. Ongeveer 135 km.Na het ontbijt rijd je naar Évora. Hier kun je een bezoek brengen aan de Romeinse tempel, de bottenkapel in de São Fransisco-kerk en aan Praça de Giraldo, het historische middelpunt van het centrum. Dag 3: van Évora naar Estremoz, Marvão en Fatima. Ongeveer 280 km.Vandaag kun je een bezoek brengen aan de kastelen van Estremoz en Marvão. Neem in Marvão ook gelijk even de tijd om te genieten van het schitterende landschap. Dit middeleeuwse stadje is omringd door oude stadsmuren en is een van de mooiste plaatsjes van Portugal. Slenter door de smalle kronkelstraatjes en geniet van het gotische straatbeeld. Rijd na Marvão door naar pelgrimsoord Fatima waar je de dag afsluit.Dag 4: van Fatima naar Batalha, Mealhada, Bussaco, Viseu. Ongeveer 200 km.De eerste stop vandaag is Batalha waar je het 14e -eeuw...

Lees verder

  • Ontdek Lissabon en omgeving
  • Eeuwenoude schatten
  • Proef de lokale keuken
  • Schitterende stranden

Faciliteiten

Toeristenbelasting: circa 2,00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)

Meer faciliteiten

Verzorging

Logies ontbijt

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

André - 5 juli 2018
"Niets op aan te merken, de hotels waren allemaal degelijk, goed ingericht, twee keer zelfs met zwembad. Wel waren de hotels in Porto en Lissabon, nogal ver van het centrum verwijderd."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
5%
Stel ouder dan 30 jaar
85%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6131146


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)