App. Mar da Luz - inclusief huurauto

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Mar da Luz - inclusief huurauto

Mar da Luz wordt omgeven door een mediterrane tuin. Het is geen straf om hier doorheen te moeten lopen! Deze tuin bevat handgemaakte keien en de grasvelden liggen er mooi bij. De gezellige lichtjes zorgen ervoor dat je hier zowel overdag als in de nacht doorheen kunt wandelen; super romantisch.

Op 6 kilometer afstand van Mar da Luz ligt Lagos, de belangrijkste stad van de Algarve. Deze aantrekkelijke stad is in de 8e eeuw veroverd door de Moren. Het centrum van Lagos bestaat uit prachtige gebouwen uit de 18e en 19e eeuw. De schattige straatjes en de betoverende pleinen creëren een sfeer vol met charme, cultuur en geschiedenis. Deze stad brengt twee uiterste bij elkaar: van totale rust en vrede tot verschillende sport- en winkelfaciliteiten.

Lees verder

  • Prachtige tuinen
  • Erg geschikt voor kinderen
  • Health club met spa
  • Appartementen met privézwembad

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

14 August 2017
"Prachtig schoon luxe appartement van alle gemakken voorzien en met prive zwembad. In het donker moeilijk te vinden. geen winkeltje in de buurt dus auto is zeker noodzakelijk voor boodschappen en strand en restaurants."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
15,8%
Stel ouder dan 30 jaar
31,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
21,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
21,1%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
10,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=191558


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)