Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Clube Porto Mos

8,4

Wat een geweldig uitzicht biedt appartementen Clube Porto Mos! Het is gelegen op een klif die uitkijkt over het magnifieke Porto de Mos-strand en op ongeveer 5 minuten rijden van het historische centrum van Lagos. Het complex bestaat uit 14 villa's met elk 5 appartementen en is ideaal voor rustzoekers. Het is ruim opgezet met veel groen en de appartementen zijn verzorgd ingericht.

Lees verder

  • Balkon of terras met zeezicht

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,4

Klantwaardering

gebaseerd op 21 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

9 September 2016
"Lekker dicht bij het strand. Het strand is mooi met zand zoals in Nederland. Zeewater is wel koud voor de maand september. Heel vriendelijk personeel. Mooi complex wat niet te groot is. Wel een auto nodig voor uitstapjes. Lagos is een gezellig stadje met veel restaurants en terrasjes van gemiddeld tot goede kwaliteit. Vriendelijke bevolking."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
17,6%
Stel ouder dan 30 jaar
41,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
15,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
17%
Groepen vrienden
3,8%
Overige groepen
4,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39084


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)