App. Orada Marina de Albufeira

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Orada Marina de Albufeira

De vrolijke Appartementen Orada Marina de Albufeira liggen dicht bij de nieuwe jachthaven van Albufeira. Een heerlijk rustige ligging, net buiten het bruisende uitgaanscentrum dat met de gratis shuttlebus snel te bereiken is, maar toch in een gezellige omgeving. Het is een komen en gaan van boten die toeristen een heerlijke tocht op zee aanbieden en rondom de haven zijn er een aantal cafeetjes te vinden waar je overdag op een terras van dit leuke tafereel kunt genieten.

Het heerlijke zwembad van de kleurrijke appartementen ligt in een grote tuin waar ook een poolbar aanwezig is. De bar is ideaal om even in de zon te genieten van een hapje en drankje, maar dit kan natuurlijk ook op het balkon van het ruime appartement. De grote weide om het zwembad heen is ideaal voor eventuele kinderen om lekker in te spelen, evenals het aparte kinderzwembad en de spelletjesruimte.

Lees verder

  • Rustige ligging
  • Vrolijk gekleurde appartementen
  • Bij de nieuwe jachthaven
  • Gratis shuttlebus naar centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Petra van Meel - 10 oktober 2016
"Prachtig en groot apartement. Grote keuken met goed onderhouden apparatuur, zoals wasmachine en vaatwasser. Apartement wordt iedere dag schoongemaakt. Alleen de bedden zijn keihard, hoop dat daar wat aan veranderd."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
25,4%
Stel ouder dan 30 jaar
25,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
15,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
10,3%
Groepen vrienden
8%
Overige groepen
15%
/portugal/algarve/albufeira/appartementen_orada_marina_de_albufeira.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37980


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)