App. Monica Isabel Beach Club

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Monica Isabel Beach Club

7,1

De sfeervolle appartementen Monica Isabel Beach Club bestaan uit geschakelde huisjes en grenst aan het bijbehorende hotel Monica Isabel Beach. Binnen de kortste tijd kun je hier met je voeten op het goudgele zandstrand staan. Het gezellige centrum is makkelijk te bereiken omdat er een gratis shuttlebusje rijdt.

De paadjes en groene tuintjes die tussen de eenvoudig ingerichte appartementen liggen geven het terrein een knusse uitstraling. De faciliteiten worden met het hotel gedeeld en hier vindt dagelijks gezellige animatie plaats. Ideaal voor eventuele kinderen zijn de miniclub en speeltuin. Wil je helemaal ontspannen? Dan kun je genieten van de jacuzzi of even wegdromen tijdens een weldadige massage.

Lees verder

  • Minigolf
  • Leuk animatieprogramma
  • Direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,1

Klantwaardering

gebaseerd op 19 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

4 September 2017
"Volgens de prachtige foto die erbij stond als voorbeeld hoe de kamer/appartement ingericht was, viel de werkelijk vies tegen.Geen kookplaatje, magnetron, waterkoker en een zeer minimale gehele keukeninrichting."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
13,6%
Stel ouder dan 30 jaar
54,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
7,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,4%
Groepen vrienden
10%
Overige groepen
9,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=80938


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)