Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Club Praia da Oura

7,5

In het kleine centrum van Praia da Oura liggen Appartementen Club Praia da Oura. Met de bus kun je binnen de kortste tijd tussen de restaurants, bars en winkels in het bruisende centrum van Albufeira staan. Het goudgele zandstrand ligt maar een klein stukje van de appartementen verwijderd (200m).

Het zwembad wordt omgeven door een heerlijk grasveld waar je lekker in de zon kunt liggen, maar ook even rustig een boekje kunt lezen in de schaduw van een palmboom. Ondertussen worden er (in het hoogseizoen) leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen. Het aparte kinderzwembad en speeltuintje maken het vakantieplaatje voor kinderen helemaal af. Zelf ook graag even actief bezig zijn? Leef je dan bijvoorbeeld uit op de tennisbaan, om daarna lekker te ontspannen in de sauna of jacuzzi.

Lees verder

  • Kindvriendelijke accommodatie
  • Jacuzzi en sauna
  • Vlak bij het zandstrand (200m)
  • All inclusive mogelijk

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,5

Klantwaardering

gebaseerd op 21 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

26 September 2016
"Prima verblijf gehad, maar niet het appartement gekregen welke we hebben geboekt. Dit was een minpunt. I.p.v. ons geboekte appartement aan de zwembadkant kregen we een appartement aan de andere kant met een veel minder gezellig uitzicht."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
3,3%
Stel t/m 30 jaar
39,1%
Stel ouder dan 30 jaar
28,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8%
Groepen vrienden
6,9%
Overige groepen
10,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=54134


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)