Overwinteren in het buitenland!

Ook zo'n hekel aan de koude wintermaanden?

Geniet in de koude wintermaanden van de zon met Sunweb!

In de koude wintermaanden wilt u het liefst ontsnappen aan de kou en het winterse weer. Hoe fijn is het om in deze maanden te genieten van de zon, zee en prachtige stranden. Bij Sunweb kunt u de kou ontsnappen en maar liefst vanaf 29 dagen of langer uw vakantie in de zon vieren.

Prachtige bestemmingen

U hoeft niet ver te reizen om te genieten van de zon. Wat dacht u van de prachtige Algarve, met zijn kleine baaitjes en pittoreske vissersdorpjes. Of de Spaanse Costa's waar het altijd gezellig is en u heerlijke tapas kunt eten. De Canarische eilanden Gran Canaria en Lanzarote zijn ideaal om heerlijk van de zon te genieten. Speciaal voor u hebben wij de fijnste zonbestemmingen geselecteerd. Kijk hieronder voor ons aanbod in hotels en appartementen.

Het overwinteren aanbod

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)