Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Park

7,9

Het grootsopgezette Hotel Park is gloednieuw en heeft een erg moderne inrichting, maar toch een gezellige sfeer. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Het hotel ligt direct aan de zee en het strand, in de baai van Kotor. Het is alleen door een boulevard gescheiden van het strand. Ook het centrum ligt op loopafstand.

Het hotel ligt in een mooie omgeving, vlak naast een prachtige park waar je lekker kunt ontspannen. Op het terras van het restaurant heb je een adembenemend uitzicht over de zee en over het park. In het restaurant van Hotel Park kun je smaakvolle gerechten eten in Mediteraanse stijl. Ook het personeel van het hotel is erg vriendelijk en gastvrij.

Toe aan wat relaxing? Dan kun je genieten van verschillende wellnessfaclititeiten zoals een jaccuzi, Turks stoombad en verschillende massages in de uigebreide spa. De spa bevindt zich op het dak van het hotel met uitzicht over de baai. Je kunt hier van een fantastische vakantie in Montenegro genieten!

Lees verder

  • Gloednieuw hotel
  • Omringd door een prachtig park
  • Wellness op het dak
  • Geschikt voor eenoudergezinnen
  • Aan het strand
  • Dicht bij het centrum

Verzorging

Let op!

Drankjes op het strand zijn niet in het all inclusive programma inbegrepen.

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 14 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

5 September 2017
"Nieuw hotel met alle luxe ingredienten in een rustig gebied. Mooi weer is wel gewenst als je niet ver wil rondreizen.Excursiemogelijkheden, autohuur e.d. zijn er voldoende.De baai van Kotor is schitterend.Onze reisleiding, Ferda, was erg enthousiast over de regio en wist dat goed over te brengen naar de klanten."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,6%
Stel t/m 30 jaar
24,6%
Stel ouder dan 30 jaar
48,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
2,3%
Groepen vrienden
9,2%
Overige groepen
7,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6131575


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)