Marysol

Welkom bij Sunweb!

Bekijk ons uitgebreide aanbod

De afgelopen jaren heb je bij Marysol volledig verzorgde 50+ reizen, naar diverse mooi Spaanse winterzonbestemmingen, kunnen boeken. Om jou in de toekomst dezelfde service en kwaliteit te kunnen aanbieden, is er besloten Marysol op te nemen in het grotere en bekende reismerk Sunweb.

Al jarenlang verzorgt Sunweb reizen naar diverse bestemmingen rondom de Middellandse Zee. Vanaf nu kun je de bestemmingen van Marysol en de bekende Marysol-accommodaties terugvinden in het brede aanbod van Sunweb.

Bekijk het volledige Sunweb aanbod voor een mooie vakantie Spanje. Of bekijk de andere winterzonbestemmingen die Sunweb voor jou heeft geselecteerd: Canarische Eilanden, Portugal, Egypte, Gambia, Dubai, Tunesië, Marokko en Kaapverdië.

Bekijk dan snel ons aanbod

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)