Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Waterfront

7,9

Hotel Waterfront heeft een spectaculair uitzicht over de stad en de promenade van Sliema. Je kunt hier alle kanten op, van een frisse duik nemen in het zwembad tot aan de vele culturele bezienswaardigheden in de omgeving ontdekken.

De kamers van Hotel Waterfront zijn comfortabel en zeer licht. Vanaf je eigen balkon heb je een mooi uitzicht, waarvan sommige ook over de haven van Sliema. Als je trek hebt gekregen biedt het restaurant een ruime keuze aan internationale gerechten, dus er is genoeg keuze voor iedereen.

Lees verder

  • Prima ligging in Sliema
  • Prachtige uitzichten over de stad
  • Comfortabele en lichte kamers

Faciliteiten

  • Bouwwerkzaamheden aan een naastgelegen gebouw (Overlast is mogelijk door werkzaamheden tussen donderdag 1 juni 2017 en dinsdag 31 oktober 2017)
  • Receptie
  • Lift
  • Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week

Meer faciliteiten

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

5 August 2017
"Het hotel wordt op dit moment gerenoveerd en we konden dus geen gebruik maken van het dakterras. Dit was ons niet gemeld door Sunweb. Wij hadden een kamer aan de tuinzijde geboekt maar die was vreselijk donker en warm en had totaal geen uitzicht. ÓNa overleg met het hotel konden we na 3 nachten van kamer wisselen. Omdat deze kamer duurder was moesten we bijbetalen (logisch). Omdat wij geen gebruik van het dakterras konden maken kregen wij een tegemoetkoming. Keurig opgelost."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
22,6%
Stel ouder dan 30 jaar
67,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
3,2%
Groepen vrienden
6,5%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=125254


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)