Hotel Paradise Bay Resort

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Paradise Bay Resort

Wat een heerlijk hotel is Hotel Paradise Bay. Met haar unieke, zeer rustige, ligging direct aan het strand heb je een geweldig uitzicht op het eiland Gozo. Met de bootverbinding kun je hier eenvoudig een bezoekje brengen. Dit maakt dit comfrotabele en ruime hotel dan ook zeer populair. Het privé zandstrand, die vrijwel direct voor het hotel ligt, is een heerlijke plek om te ontspannen. Het is tevens het eerste strand op Malta, welke is voorzien van de blauwe vlag. Veilig zwemwater gegarandeerd dus!

Een aanrader is om je vakantie te beginnen met een duikcursus, waardoor je aan het einde van je vakantie de prachtige onderwaterwereld van Malta hebt kunnen bewonderen. In het complex zit een duikschool, dus je hoeft hier niet eens naar op zoek te gaan. Maar ook in het hotel is er van alles te doen, zo kun je een balletje slaan op de tennisbaan of genieten van een heerlijk diner in het à la carte restauant. Of verblijf helemaal comfortabel op basis van all inclusive.

Lees verder

  • Prachtig uitzicht op Gozo
  • Duikschool aanwezig
  • Direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

23 July 2015
"Personeel en leiding waren niet vriendelijk en gaven geen service"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
40,6%
Stel ouder dan 30 jaar
31,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
12,5%
Groepen vrienden
6,2%
Overige groepen
3,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=98833


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)