Last minute Tenerife

Wil jij zon, natuur en cultuur tijdens jouw vakantie?

Het grootste eiland van de Canarische Eilanden is het veelzijdige Tenerife. Dit schitterende eiland is perfect voor zowel zon- als natuurliefhebbers. Met een subtropisch klimaat is het heerlijk vertoeven op het strand, maar kan je ook veel leuke dingen ondernemen.

Op het eiland bevindt zich met 3700 meter de Pico el Teide, de grootste berg van Spanje, die het eiland in tweeën verdeelt. Een last minute naar Tenerife brengt je naar verschillende populaire badplaatsen. Langs een groot gedeelte van de kust loopt een boulevard, waardoor je simpel van de ene naar de andere plek kunt wandelen. Door de veelzijdigheid hoeft het je op Tenerife, maar ook op ander eilanden als Gran Canaria, Mallorca, Ibiza en Menorca aan niets te ontbreken.

Bekijk alle last minutes Tenerife

Waarom Tenerife?

Een last minute naar Tenerife staat in het teken van zon, natuur en cultuur. Door de verscheidenheid is het erg leuk om op eigen houtje het eiland te verkennen. Bezoek de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife en geniet van het geweldige landschap. Voor kunstliefhebbers is Tenerife een waar paradijs. Doordat het op Tenerife het hele jaar mooi weer is, is watersport goed te beoefenen. Wil jij ook een kijkje nemen bij onze andere Spaanse eilanden? Kijk dan eens op onze Spanje last minute pagina.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)