Last Minute Mallorca

Wil jij genieten van prachtige uitgestrekte stranden en veel zon?

Mallorca verslaat eilanden als Ibiza en Menorca en is het grootste eiland van de Balearen. Dit eiland trekt elk jaar veel toeristen aan door het heerlijke klimaat, de prachtige uitgestrekte stranden, adembenemende baaien en bruisende-, maar ook rustige badplaatsen.

De wegen op Mallorca zijn goed begaanbaar, waardoor veel mensen speciaal naar het eiland komen om te fietsen. De populairste badplaatsen zijn El Arenal, het ernaast gelegen Playa de Palma en Playa de Mallorca. De badplaatsen hebben knusse winkeltjes, gezellige eettentjes en bijzonder mooie stranden. Het uitgaansleven op dit eiland is perfect. Nog niet uitgeput na een lange dag? Dan kan je tot in de late (of vroege) uurtjes met de voetjes van de vloer. Een last minute naar Mallorca biedt een ieder wat wils.

Bekijk alle last minutes Mallorca

Waarom Mallorca?

Er valt nog veel meer te beleven op dit wonderschone eiland. Neem eens een kijkje in de hoofdstad Palma de Mallorca tijdens jouw last minute. Met unieke pleinen, een indrukwekkende jachthaven, smalle straatjes en mooie winkels kijk jij je ogen uit. Voor de romantici onder ons is Porto Christo the place to be. Hier kan je dineren met een geweldig mooi uitzicht over zee. Klinkt Mallorca fantastisch maar wil je toch nog andere Spaanse bestemmingen bekijken? Kijk dan op onze Spaanse last minutes pagina.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)