Last minute Lanzarote

Toe aan een last minute naar Lanzarote?

Lanzarote is het oostelijke eiland van de Canarische archipel. Het is al jaren een favoriete bestemming onder Nederlanders, die het hele jaar door willen genieten van een lekker zonnetje. De badplaatsen Puerto del Carmen, Puerto del Carmen en Puerto del Carmen zijn de leukste locaties om te verblijven en hebben mooie stranden!

De schilder César Manrique heeft ervoor gezorgd dat op het eiland alleen maar witte laagbouw te vinden is en er geen torenhoge complexen staan. Aan de zuidkant vind je de grootste en mooiste stranden van Lanzarote, maar voor wie wat rondrijdt vindt ook veel leuke kleine strandjes. Een bezoek aan het nationale park Timanfaya kan zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan Lanzarote. Tenslotte is het ook hier het hele jaar door lekker weer, waardoor je altijd last minute naar de zon kunt!

Bekijk alle last minutes Lanzarote
Last minute Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

Prachtige zandstranden en bruisende boulevard Vind jouw last minute

Last minute Playa Blanca

Playa Blanca

Vissersdorpje met witte zandstrandjes Vind jouw last minute

Last minute Costa Teguise

Costa Teguise

Rustige badplaats met een gezellig centrum Vind jouw last minute

Waarom Lanzarote?

Een fijn klimaat, waanzinnige natuur en prachtige strandjes. Lanzarote heeft alle ingrediënten om een veelzijdige vakantie te beleven! Trek je terug op een van de afgelegen strandjes, en flaneer ’s avonds op een van de gezellige boulevards die Lanzarote rijk is. Wil jij Lanzarote zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Lanzarote bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minute pagina.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)