Last minute Ibiza

Zin in een vakantie naar Ibiza?

Het eiland Ibiza heeft van alles te bieden voor iedereen. De bruisende badplaats San Antonio is perfect om te stappen terwijl je in Cala Llonga heerlijk kunt ontspannen met het hele gezin. Een bezoekje naar het buureiland Formentera kan ook zeker niet ontbreken tijdens een vakantie naar Ibiza!

Het paradijsje Ibiza wordt ieder jaar door veel vakantiegangers bezocht maar toch voelt het nooit erg druk aan. Dit komt door de vele leuke plekjes dat het eiland rijk is, zoals kleine baaitjes en afgelegen stranden. Ook ’s avonds is het nooit saai op Ibiza, er zijn genoeg nachtclubs en barretjes te vinden op het eiland. Er zijn echter ook gemoedelijke en romantische plekjes op Ibiza om de avond door te brengen, ver weg van de feestende mensenmassa. Je kan Ibiza dus op heel veel manieren beleven!

Bekijk alle last minutes Ibiza
Last minute Figueretas

Figueretas

Gezellig badplaats vlakbij Ibiza-stad Vind jouw last minute

Last minute Playa d’en Bossa

Playa d’en Bossa

Prachtig zandstrand vlakbij de bekende clubs Vind jouw last minute

Last minute San Sebastian

San Antonio Bahia

Gemoedelijke sfeer & geschikt voor gezinnen Vind jouw last minute

Waarom Ibiza?

Prachtige stranden, afgelegen baaitjes en gezellige restaurantjes. Ibiza heeft voor iedereen wel iets te bieden! Daarnaast hangt er op het hele eiland het “Ibiza” sfeertje, wat je alleen kan begrijpen wat het is als je ooit op het eiland bent geweest! Wil jij ook dit Ibiza sfeertje ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Ibiza bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemenelast minutes pagina!

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)