Last minute Costa Dorada

Op zoek naar een last minute naar de zon in de Costa Dorada?

De Costa Dorada is een lange kuststrook van ruim 210 kilometer in het noorden van Spanje, vlakbij de hoofdstad Barcelona. De bekendste badplaats van de Costa Dorada is Salou is is een bekende badplaats op Menorca, met een gezellig haventjes. Cala Santandria is daarentegen een veel kleiner en rustiger dorpje, maar zeker net zo gezellig!

De Costa Dorada is een prima uitvalsbasis om verschillende activiteiten te ondernemen. De steden Tarragona, Reus en werelstad Barcelona zijn allemaal goed te bereiken vanuit de costa’s. Voor de actievelingen onder ons is pretpark Port Aventura een echte aanrader. De grootste achtbaan van Europa staat zelfs in dit park! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om lekker te luieren op het strand, met zo’n lange kustlijn moet dat zeker lukken!

Bekijk alle last minutes Costa Dorada
Last minute Salou

Salou

Gezellige boulevard en bruisend nachtleven Vind jouw last minute

last minute Cambrils

Cambrils

Authentiek vissersdorpje met veel restaurantjes Vind jouw last minute

Last minute La Pineda

La Pineda

Ideaal voor gezinnen Vind jouw last minute

Waarom Costa Dorada?

Lange kuststrook, bruisend nachtleven en dichtbij grote bezienswaardigheden zoals Barcelona en Tarragonda. De Costa Dorada is de perfecte uitvalsbasis om leuke dingen te ondernemen, én te ontspannen op het strand! Wil je de Costa Dorada zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Spanje bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minute pagina.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)