Last minute Costa del Sol

Zin in een Spaanse vakantie waarbij cultuur centraal staat?

Een last minute naar de Costa del Sol brengt je helemaal naar het zuiden van Spanje. De provincies Malaga en Granada vormen deze prachtige streek. Deze regio is bij velen geliefd vanwege de mooi aangelegde golfbanen. De uitgestrekte badplaatsen, prachtige havens en het bijzondere landschap zorgen voor een idyllisch plaatje.

In deze regio staan sardientjes centraal. Deze lekkere en bovenal verse vis kan je in bijna alle restaurantjes krijgen. In de Costa del Sol bevinden zich voornamelijk vissersdorpjes. Met smalle straatjes en bijzondere pleintjes voelt het enorm knus aan. Een reis naar dit charmante gedeelte van Spanje zal je nog lang bijblijven. De Costa del Sol bezit een enorme hoeveelheid aan bijzondere dorpen en stadjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het luxe Marbella en gezellige Torremolinos.

Bekijk alle last minutes Costa del Sol

Waarom Costa del Sol?

Sevilla, Malaga en Granada zijn erg leuk om te bezoeken. In Granada staat de Alhambra, het meest bezochte monument ter wereld met bijzondere paleizen en forten. Zin in een actieve dag? Dan is een dagje Nerja erg leuk. Deze plek staat bekent om de watersport. Wil jij nog meer last minutes naar Spanje bekijken en zie je een vakantie naar bijvoorbeeld Tenerife of Mallorca ook wel zitten? Neem dan eens een kijkje tussen al onze andere Spanje last minutes.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)