Last minute Italië

Aantrekkelijke aanbiedingen naar schitterend Italië!

Buongiorno Italia! Een last minute naar Italië brengt je naar het land van de Ciao Bella’s, snorrende vespa’s, heerlijke koffies, modieuze bevolking en verrukkelijke keuken. Denk aan verse pasta a la di mammi, knapperige pizza’s en fantastisch bijpassende wijnen. Italië heeft alles wat je hartje begeert!

Italië beschikt over een indrukwekkend natuurlandschap. Met haar verschillende schitterende meren en charmante stranden langs de Adriatische kust is het bijna onmogelijk om niet van dit schitterende land te houden. Wil je zelf het land ontdekken huur dan een auto. Met steden als Rome, Milaan, Venetië en Florance is er een waslijst aan bezienswaardigheden. En wat dacht je van het bijzondere Sicilië? Helemaal overtuigd en wil je al dit moois met eigen ogen bewonderen? Boek dan nu jouw reis via Sunweb!

Bekijk alle last minutes Italië
last minute Sicilië

Sicilië

Een prachtige combinatie van interessante cultuur en schitterende zandstranden Vind jouw last minute

last minute Adriatische kust

Adriatische kust

Deze populaire vakantiebestemming is van alle Italiaanse markten thuis Vind jouw last minute

Waarom Italië?

Sunweb biedt prachtige last minutes aan naar de Adriatische kust en Sicilië. Met Sunweb kan je een heerlijke vakantie boeken naar Rimini, Cattolica of Riccione, gelegen aan de Adriatische kust. Allemaal beschikken ze over schitterende stranden. De op Sicilië gelegen vulkaan Etna is erg leuk om te beklimmen: vergeet je sportschoenen niet! Ben je er nog niet uit en wil je ook andere plekken bekijken? Kijk dan op onze algemene last minutes pagina.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)