Last minute Santorini

Wil jij ook graag de wereldberoemde zonsondergang op Santorini bekijken?

Santorini is het eiland wat bekend staat om zijn prachtige vulkaanstranden, de witte huisjes met blauwe daken en natuurlijk het prachtige wereldberoemde uitzicht bij het dorpje Oia. Wist je dat je ook kunt eilandhoppen? Zo kun jij naast Santorini ook de eilandjes Naxos, Paros of Mykonos ontdekken!

Santorini wordt door de Grieken één van de mooiste eilanden genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niks. Je vindt hier schilderachtige dorpjes waar je de authentieke sfeer kunt proeven, zwarte stranden met azuurblauw water en een groot aanbod aan excursies. Zo kun je per boot naar een vulkaan toe, het stadje Fira bezoeken dat op een kraterrand is gebouwd en zwemmen in natuurlijke hete bronnen. ’s Avonds sluit je dag af in één van de vele restaurantjes, en kan je daarna nog een bar induiken om wat Ouzo te drinken!

Bekijk alle last minutes Santorini
 Last minute Oia

Oia

Waanzinnige zonsondergang en mooie Griekse huisjes Vind jouw last minute

Last minute Kamari

Kamari

Oudste badplaats van Santorini Vind jouw last minute

Last minute eilandhoppen Cycladen

Eilandhoppen Cycladen

Rondreis vulkanische Griekse eilanden Vind jouw last minute

Waarom Santorini?

Santorini behoort tot de Cycladen, wat een van de mooiste eilandengroepen zijn van Griekenland. Het is een vulkanisch eiland, met een eigen Grieks karakter. Witte huisjes, blauwe koepeldaken, prachtige stranden en een van de beroemdste zonsondergangen. Op Santorini vind je het allemaal! Wil jij dit allemaal zelf bekijken? Boek dan jouw last minute naar Santorini bij Sunweb! Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina !

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)