Last minute Egypte

Combineer strand, cultuur en een prachtige onderwaterwereld!

Heb jij zin in een combinatie van strand en cultuur? Dan is een last minute naar Egypte via Sunweb perfect voor jou. Sunweb biedt last minutes naar Marsa Alam en ook naar de aan de Rode zee gelegen plekken Hurghada en El Gouna.

Egypte is het land van de bijzondere piramides, authentieke dorpen en beschikt over een heerlijk klimaat. De eindeloze zandstranden van dit populaire vakantieland zijn heerlijk om lekker bij te komen. De populaire Rode Zee leent zich perfect om ook de betoverende onderwaterwereld van Egypte beter te leren kennen en om te duiken tussen de mooiste koraalriffen ter wereld. Boek nu en wees verzekerd van een heerlijk tripje!

Bekijk alle last minutes Egypte
last minute Marsa Alam

Marsa Alam

Verken het ruige woestijnlandschap en prachtige huisriffen Vind jouw last minute

Last minute Rode zee

Rode zee

Ontdek één van de mooiste onderwaterwerelden op aarde Vind jouw last minute

Waarom Egypte?

Een last minute naar Egypte brengt je onder andere naar de beroemdste piramide van het land, de Cheops in Gizeh. De 146 meter hoge piramide is imposant en erg indrukwekkend om te zien. Dit wereldwonder is zeker een bezoekje waard. Daarnaast is het leuk om kennis te maken met de shisha. Dit is een Egyptische (vaak) handgemaakte waterpijp die al eeuwen traditie is binnen Egyptische kringen. Wil jij meer last minutes bekijken? Kijk dan eens tussen onze algemene last minutes pagina.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)