Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Vakantiepark Kanegra

Vakantiepark Kanegra ligt in een pijnbomenbos en direct aan de Piran baai met een helderblauwe zee. Op een afstand van ongeveer 10 kilometer vind je Umag, een historische stad met jachthaven, gezellige restaurantjes en zelfs een casino. Op het park zal het je aan niets ontbreken! De kinderen vermaken zich met leeftijdsgenootjes in de miniclub of spelen een spelletje op de mingolfbaan terwijl je lekker aan zee ontspant, een boek leest of een drankje drinkt aan de bar. Samen leren surfen of een tochtje met de fiets maken behoort ook tot de mogelijkheden! Kortom: Hier geniet je optimaal van een heerlijk klimaat, indrukwekkende architectuur in Umag en een prachtige kustlijn allemaal te midden van een natuurlijke omgeving.

Lees verder

  • Diverse sportfaciliteiten
  • Animatieprogramma voor jong en oud

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

8 August 2015
"Vindt de service van Sunweb echt slecht. Heb aan niks gemerkt dat ik geboekt heb via een touroperator. Dat er ter plaatse geen hostess is vind ik geen enkel probleem maar dat er geen eens een map is of andere informatie vind ik echt raar. Van andere touroperators in andere talen waren allemaal wel aanwezig. Je moet echt jezelf redden in andere taal. Zo slim lijkt mij die Harry van de reclame niet. Ik zal iedereen aanraden om voortaan de vakantie gewoon rechtstreeks te regelen, of via andere tour..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
100%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39975


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)