Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Allegro

Aan de azuurblauwe Adriatische zee ligt het gezellige familie hotel Allegro. Zowel u als de kinderen zullen hier een geweldige vakantie beleven. Het hotel organiseert namelijk voor jong en oud de leukste activiteiten. De kids kunnen lekker knutselen in de miniclub terwijl u met de fiets de mooiste plekken van de omgeving verkent. In de avond kunt u genieten van livemuziek maar natuurlijk is het ook leuk om een bezoek te brengen aan het gezellige vissersplaatsje Rabac. Een aanrader!

Lees verder

  • Geweldig uitzicht
  • Moderne kamers
  • Familiehotel
  • Leuke activiteiten
  • Aan zee

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

26 August 2017
"Het eten in het hotel is niet te eten; heel minimaal, weinig keuze, koud, smaakloos. Aanrader is om bij de boulevard te gaan eten, beter (nationaal) eten voor weinig geld. Het drinken is niet all inclusive. Je kan alleen gratis drinken pakken tijdens het eten. Voor de rest van de tijd moet je het drinken gewoon betalen. Het personeel is verder heel vriendelijk. De ligging is ook heel mooi, veel activiteiten aan het strand."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
66,7%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
33,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=120224


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)