App. Park Plaza Verudela

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Park Plaza Verudela

Toe om even bij te komen na een periode van drukte en stress? Dan is appartementen Park Plaza Verudela de ideale plek. Het is gelegen op het schiereiland Punta Verudela en maakt onderdeel uit van het vakantieresort Park Plaza Verudela. Je vindt hier alle ingrediënten voor onvergetelijke vakantie: variërend van een fijn zwembad met uitzicht over zee en een lange lijst met leuke activiteiten tot ruime en moderne appartementen.

Lees verder

  • Betoverend uitzicht over de omgeving
  • Aan zee
  • Ideaal vakantieoord voor families
  • Overnachten in moderne appartementen

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Kirsti - 16 augustus 2016
"Het park is super netjes! Het ziet er allemaal mooi uit en is schoon. Het appartement was ook zeer netjes en heel modern. Goed werkende airco, nette keuken en een mooie badkamer. Het zwembad was ook netjes, het water een beetje koud en helaas wel te weinig bedjes dus moet je er wel op tijd bij zijn. Je moet ook iets betalen voor een bedje bij het zwembad maar dit is een relatief laag bedrag. De zee is goed toegankelijk door middel van trapjes en de zee is helder met veel vissen. Wij hebben een s..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
38,3%
Stel ouder dan 30 jaar
4,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
29,8%
Groepen vrienden
6,4%
Overige groepen
14,9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=84656


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)