Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Horizont

Appartementen Horizont is gelegen op het Golden Rocks Resort en bestaat uit appartementen ondergebracht in twee etages tellende rijtjeshuizen, gelegen in de toeristenwijk Verudela. Door de uitstekende ligging aan zee en met diverse restaurantjes, terrasjes en uitgaansgelegenheden in de buurt is dit complex zeer geschikt voor families met kinderen. Een verblijf in Appartementen Horizont zorgt er door de rustige ligging voor dat je weer geheel uitgerust en tevreden kunt terugkijken op een geweldige vakantie.

Lees verder

  • Fietsverhuur mogelijk
  • Halfpension mogelijk
  • Ideaal voor families
  • Mooie ligging vlakbij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Alette - 22 augustus 2017
"Mooi uitzicht op zee. Maar comfort appartement slecht. Bedden liggen erg hard. Douche zat schimmel en de sproeier spoot alle kanten op daarnaast liep het water niet goed weg waardoor veel water op de vloer. Wel grote balkon. En grote koelkast met vriezer waardoor je genoeg eten kon opbergen. Materialen redelijk aanwezig."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
35,5%
Stel ouder dan 30 jaar
6,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
25,8%
Groepen vrienden
19,4%
Overige groepen
8,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39456


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)