Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Premantura Dom

Vanuit appartementen Premantura Dom kun je gemakkelijk de kaap Kamenjak verkennen. De vele wegen en paden leiden je naar de meest verborgen plekken. Onderweg kom je langs  miniatuur stranden en kleine eilandjes. In de omgeving duiken of een boottochtje maken langs de kust, voor maar een paar euro.

Vanaf het appartement is het 300 meter lopen tot het wonderschone kiezelstrand, en ook het centrum ligt op maar een klein stukje lopen. In het authentieke centrum heeft veel winkeltjes en restaurantjes waar je plaatselijke lekkernijen kunt proeven.

Premenatura Dom heeft nieuwe, ruime en comfortabel appartementen die zijn ingericht met stijlvolle meubels. De appartementen zijn voorzien van alles wat je nodig zal hebben tijdens je vakantie. Het is een fijne plek om je na een lange dag even terug te trekken. Vooral op het balkon, waar je in alle rust kunt genieten van het heerlijke Kroatische zonnetje!

Lees verder

  • Goed gelegen
  • Stijlvolle appartementen
  • Rustige omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=143372


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)