Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Rubin

Hotel Rubin ligt in een pijnbomenbos en direct naast de zee en het strand van Porec. Het hotel maakt onderdeel uit van het Vakantiepark Brulo, waarop ook enkele andere hotels zich bevinden. Vanuit het hotel kunt u een mooie wandeling maken naar het gezellige centrum van Porec of eenvoudig het treintje nemen. Bij Hotel Rubin zal u zich door de vele faciliteiten ook zeker niet vervelen. Zo is er een zwembad met kinderbad, zonneterras en is er een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen, jongeren en volwassenen. Maar ook in de omgeving kunt u vanalles ondernemen. Wat dag u van een romantische dagtocht naar Venetië of een bezoek aan leuke plaatsjes als Rovinj, Pula en Novigrad? Niet voor niets dat Hotel Rubin zo geliefd is!

Lees verder

  • Veel faciliteiten
  • Aantrekkelijke kinderkortingen
  • Vlak bij het strand
  • Op loopafstand van het centrum van Porec

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

6 August 2016
"Het hotel is verouderd moet nodig aangepast worden aan de moderne tijd En het eten is wel gevarieerd maar veel is niet lekker."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,3%
Stel t/m 30 jaar
40,9%
Stel ouder dan 30 jaar
29,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
4,5%
Groepen vrienden
9,1%
Overige groepen
4,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=105296


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)