Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Laguna Istra

7,6

Vandaag is het tijd voor actie! De eerste dagen van de vakantie had je nodig om even lekker helemaal bij te komen, maar vandaag staan er leuke activiteiten op het programma. Eerst nog even een paar van die heerlijke croissantjes eten en dan begint de dag met een fietstocht door het prachtige Kroatische landschap. Onderweg is er veel te zien en kun je neerstrijken op een van de gezellige terrasjes en genieten van een vers geperste jus d’orange.

In de middag wanneer de zon op z'n warmst is, zoek je verkoeling op het heldere water van de Adriatische zee, want vanmiddag gaat je kanoën. Je bedenkt je dat Hotel Laguna Istra een goede keus is geweest, al die leuke activiteiten die het hotel organiseert, maar ook een plek waar je helemaal tot rust komt.

Lees verder

  • Veel sportfaciliteiten
  • Geschikt voor gezinnen
  • Vlakbij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,6

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

18 July 2017
"Hotel Laguna Istra is een zeer net hotel, met niet te veel luxe. De kamers zijn ruim opgezet. De badkamer is echter erg gedateerd en klein. Ook het balkon is niet groot. Het ontbijt was voorzien van alles wat je maar kon bedenken. Het avondeten was goed, niet erg gevarieerd en bestond veelal uit vis. Hier moet je van houden. Het personeel was vriendelijk, met name de schoonmaaksters. Sunweb had aangegeven dat er naast een kinderzwembad nog twee zwembaden waren. Dit is niet waar, er is maar één z..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
59,3%
Stel ouder dan 30 jaar
7,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
11,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
22,2%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=106267


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)