Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Delfin

Vanuit het sfeervolle en modern hotel Delfin heb je een adembenemend uitzicht over het kristal heldere water van de Adriatische zee. Het pittoreske centrum van Porec ligt op 5 km afstand en het fijne kiezelstrand bereik je in slechts een paar stappen. Het is hier goed toeven. Je kunt er lekker relaxen en zwemmen in de kraakheldere zee.

Delfin ligt op 500 meter van hotel Zelena Laguna. Hier bevindt zich een mooi sportcentrum waar je kunt squashen, tennissen en midgetgolfen.  Door het brede scala aan faciliteiten die hier geboden worden hoef je niet ver, voor een leuke activiteiten. Maar wil je graag wat van de omgeving zien, dan kun je een fiets huren of de auto pakken.  Ontdek de schilderachtige plaatsjes in de omgeving of breng eens een bezoek aan een van de vele indrukwekkende natuurparken.

Lees verder

  • Romantische lokatie tussen de naaldbomen
  • Aan zee
  • Strand met Blauwe Vlag

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 0 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Op dit moment zijn er geen berichten over deze accommodatie.

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
20%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
60%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
20%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39688


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)