App. en Bungalows Laguna Park

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. en Bungalows Laguna Park

7,7

Het gezellige Laguna Park vakantiecomplex ligt op ongeveer 2 kilometer afstand van het centrum van Porec. De appartementen en bungalows behoren bij Hotel Laguna Park en liggen in de tuin die rondom het hotel loopt. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 5 personen, de bungalows voor maximaal 6 personen. Het voordeel van uw verblijf hier is dat u geniet van de vrijheid en ruimte van een bungalow of appartement, maar ook gebruik kunt maken van de faciliteiten van een hotel. Zo is er een animatieprogramma voor jong en oud, beschikt het complex over een zwembad en kunt u er ook tennissen. Voor de kinderen is er een miniclub en kinderbad. Het strand vindt u op slechts 200 meter afstand, dus een dagje ontspannen aan zee behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees verder

  • Faciliteiten van een hotel
  • Populair bij jongeren in hoogseizoen
  • Aan zee

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,7

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Mitchell - 14 juli 2015
"Het was een halfuur lopen naar de stad Porec. Er was geen airco in de appartementen en het personeel sprak gebrekkig/geen Engels."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
28,3%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
2,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
17,4%
Groepen vrienden
28,3%
Overige groepen
23,9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38709


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)