Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Depandanse Bellevue

In het onlangs gerenoveerde hotel Bellevue verblijf je op een wel heel bijzonder plekje. De kristalblauwe Adriatische Zee ligt aan je voeten en de heerlijke geur van pijnbomen komt je tegemoet. Dit hotel is het perfecte plekje om na een jaar hard werken, je batterijtje weer helemaal op te laden, in de luxe hotelkamers of de comfortabele kamers in de dependance.

Lees verder

  • Onlangs gerenoveerd
  • Aan zee
  • Omringd door een prachtige natuur
  • Vlak bij het centrum van Orebic

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Ingrid - 1 mei 2017
"In mei 2017 hier een week geweest met mijn moeder (70+). De transfer vanaf Dubrovnik is 2,5 uur. Het hotel is erg netjes, maar wij zaten in de Depandanse. D.w.z. kleine bungalowtjes met een aparte slaapkamer en een woonkamer met bedbank. We zaten eerst in huisje nr. 17. Een douche waar nauwelijks water uit kwam en de deur van de slaapkamer kon niet dicht. Na een slapeloze nacht werd ons vriendelijk huisje nr. 19 aangeboden. Dit is echt hét mooiste huisje: je slaat de balkondeuren open en je hebt..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
53,3%
Stel ouder dan 30 jaar
40%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
6,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6128471


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)