Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Residence Larici

De verf is nog maar net droog, wanneer je vakantie gaat vieren in het spiksplinternieuwe Residence Larici in Caorle in het zonnige Italië. En dat is niet het enige: dit fijne vakantieadres heeft een mooi zwembad, maar ligt ook nog vlak bij het zandstrand. Bovendien kun je vanaf hier gemakkelijk een leuke uitstapje maken naar bijvoorbeeld Venetië.

Lees verder

  • Nieuwe en moderne appartementen
  • Vlak bij de zee
  • Verzorgde tuin

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

24 June 2017
"Residence Larici is een vrij nieuw appartementen complex. Het appartement was echt groot en schoon, heerlijk!Er verblijven veel gezinnen met kinderen. Voor kinderen is er genoeg te doen.Groot en schoon zwembad een speeltuin en om de hoek een winkelcentrum met draaimolen en animatie voor kinderen.Klein nadeel het zwembad is elke dag gesloten van 13.30-15.30uur.Het strand is om de hoek ongeveer 10 min lopen.Bij het strand kan je fietsen huren, een aanrader als je de omgeving wilt verkennen.Je hebt..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
50%
Stel ouder dan 30 jaar
16,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
33,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=5188483


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)