Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Laguna Park

Hotel Laguna Park ligt op een mooie plek vlak bij het strand. Je hoeft alleen maar de wandelpromenade over te steken en je staat al met je voeten in het zand. Ben je geen strandliefhebber? Geen probleem! Er is een prachtig zwembad met daaromheen een zonneterras waar je heerlijk van de zon kunt genieten.

Ben je graag actief tijdens de vakantie. Ook dan zit je goed in dit hotel. Voor jong en oud wordt er van half mei tot begin september van alles georganiseerd door het animatieteam. Zelf een potje tennissen of even naar de fitness kan ook. Kom daarna even lekker tot rust in de sauna of Turks stoombad van de spa.

Lees verder

  • Mooi, groot zwembad
  • Animatie voor jong en oud
  • Wellnesscenter & fitness
  • Vrijwel aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Peter - 9 september 2017
"Een goed georganiseerd hotel met zeer vriendelijk personeel en een goed ligging zeer dicht bij zee en aangrenzend aan dennenbos het eten was goed en een mooie Spa om lekker te ontspannen Dicht bij een klein centrum waar je rustig kon winkelen"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
66,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
33,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=190900


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)