Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Dolcestate

Voor een heerlijke strandvakantie ben je in hotel Dolcestate, aan het juiste adres. Dit moderne vakantieadres ligt vlak bij het charmante centrum van Cefalu en aan de boulevard. Voordat je het weet, kriebelt het zand tussen je tenen en kun je een verfrissende duik maken in de Tyrrheense Zee.

Lees verder

  • Aan de boulevard
  • Vlak bij het zandstrand
  • Shuttleservice naar het centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Marleen - 1 juni 2018
"Sicilië duidelijk niet mijn bestemming! Mensen niet vriendelijk en behulpzaam zelfs tikje arrogant! Volgens website iedere dag schoonmaak en handdoeken... not! Een (1) keer schone handdoeken in 10 dagen! Natuurlijk daar geklaagd maar was policy van hotel. Appartement donker en dichtbij treinrails (hoewel de last daarvan minder erg was dan verwacht). Een pasje nodig om drankjes te betalen, welke je opwaardeert. Bij vertrek restant op het pasje kwijt, wordt niet terugbetaald!! De animatie was gewe..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
100%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6142890


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)