Inpakkers: verlengd tot 7 augustus!

Honderden last minutes, nu met extra korting.

Heb je zin om even helemaal niks te doen? Wil je nieuwe plekken ontdekken? Of wil je even aan de dagelijkse sleur ontsnappen en genieten van je vrijheid? Boek dan snel jouw perfecte last minute naar de zon! Met de Inpakkers vind je allerlei soorten vakanties naar de mooiste bestemmingen, zoals Spanje, Griekenland, Egypte, Turkije en Portugal. Waarom wachten tot morgen? Begin vandaag met inpakken!

Bekijk alle Inpakkers

Inpakkers dagdeal

Speciaal voor jou selecteren wij de best geprijsde Inpakkers met extra korting, die maximaal 1 dag te boeken zijn. Wees er snel bij want OP = OP! Schrijf je hieronder in en ontvang als eerste de dagdeal in je mailbox.

Inpakkers met eigen vervoer

Liever met de auto op vakantie? Ook hier heeft Sunweb last minutes voor geselecteerd! De leukste autovakanties zijn nu met extra korting te boeken. Jouw perfecte autovakantie zit er zeker tussen.

BEKIJK ALLE INPAKKERS MET EIGEN VERVOER

Bekijk alle Inpakkers

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)